Catalunya / L'extra / Laura Anglès

Neus Bonet serà la nova degana del Col·legi de Periodistes

Neus Bonet. Font:  Catalunya Ràdio

Neus Bonet. Font: Catalunya Ràdio

Laura Anglès.- Neus Bonet serà la nova degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Així ho ha confirmat la junta electoral després de comprovar que la junta que liderava, Més Periodisme, era la única que es presentava als comicis. La periodista actualment treballa a Catalunya Ràdio com a editora i presentadora de l’informatiu migdia i ja havia estat vicedegana de la junta anterior.

Bonet substituirà al veterà periodista Josep Maria Martí, que havia ocupat el càrrec durant els últims quatre anys. L’acompanyaran a la candidatura Sara Sans, futura presidenta de la demarcació de Tarragona, Joan Ventura de la demarcació de Girona, Silvia Tejedr de les Terres de l’Ebre, Rafael Gimena de Lleida i Gonzalo Mazcuñan presidirà la recent creada demarcació de la Catalunya Central.

Juntament amb Bonet s’han presentat Marc Vidal, Josep Maria Martí, Teresa Turiera, Jordi Navarro, Núria de José, Ramon Besa, Jordi Basté, Sílvia Cobo, Carles Prats, Ismael Nafria, Mònica López, Alicia Oliver, Gemma Torrents, Francesc Canosa i Laia Forés.

Via: La Vanguardia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s