Catalunya / Entrevistes / Laura Bernis

Serializados: la revista digital que organitza el primer festival de sèries de Barcelona

Laura Bernis.- “SERIELIZADOS”, una revista digital que va néixer de l’iniciativa de dos llicenciats universitaris, ha celebrat la primera edició del “SERIELIZADOSfest”, el primer festival de sèries de televisió a Barcelona. L’acte ha tingut lloc a la Biblioteca de la facultat de Comunicació de la Universtiat Blanquerna, la qual “feia temps que no estava tant plena en un acte com aquest”, segons han declarat membres de la Universitat.

SERIELIZADOS

Cartell del “SERIELIZADOSfest” – Foto: L.Bernis

Veient l’oportunitat que ofereix Internet, Víctor Sala i Betu Martínez, ex-estudiants universitaris de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Blanquerna, respectivament, van decidir muntar una revista digital, fa uns quatre mesos, dedicada sols a ficció televisiva. Tal i com ha declarat a “Surfing the media” un dels co-fundadors i organitzador del festival, Víctor Sala, la idea de muntar el “SERIELIZADOSfest” va sorgir “veient que a Barcelona no hi havia cap festival de sèries de televisió, vam decidir fer-ne un”. D’aquesta manera, el que va començar sent un projecte acadèmic (ja que Betu Martínez va fer el treball final de carrera sobre aquest projecte), avui en dia s’ha convertit “en una realitat”, segons ha explicat Sala. Una realitat que és tot un èxit i que es reflecteix perfectament en la primera edició del certamen que ha organitzat la revista digital.

No us perdeu el reportatge elaborat per “Surfing the media” amb les declaracions de Víctor Sala (vídeo a la part superior de la pàgina).

Seguiment en directe de “Surfing the media” via Twitter:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s