EUA / Internacional / Laura Aznar

Els lectors de Breaking News suspenen les actualitzacions automàtiques per evitar els “spoilers” durant els Jocs Olímpics de Sochi

Laura Aznar.- Breaking news, un espai digital que ofereix notícies de rigorosa actualitat en temps real, ha publicat un post que recull les xifres respecte com es van informar els lectors sobre les Olimpíades de Sochi.

El gràfic adjunt, elaborat pel propi web, mostra com els usuaris no van voler saber com acabava un joc abans de poder-lo veure i per això van optar per suspendre les actualitzacions automàtiques en determinats moments, com en l’inici de la ceremonia, en les finals d’skating i en el partit final de hockey femení i masculí.

La plataforma virtual, que  va oferir més de 600 actualitzacions sobre l’esdeveniment a través de l’aplicació mòbil, ha determinat que cap història havia estat mai tant silenciada per part dels lectors com les Olimpíades de Sochi. En base a les estadístiques que han desenvolupat, això es deu a que la majoria dels seus seguidors van preferir visionar els jocs en temps real.

D’altra banda, d’entre les notícies que van tenir una major acollida del públic destaquen el partit d’hockey entre EUA i Rússia, la caiguda de l’skater Shaun White, el moment en que l’exfutbolista Johnny Quinn va trencar la porta del lavabo, l’emergència mèdica de l’esquiadora Maria Komissarova i el lliurement de la medalla d’or a Adelina Sotnikova, patinadora artística sobre gel.

English version

Advertisements

One thought on “Els lectors de Breaking News suspenen les actualitzacions automàtiques per evitar els “spoilers” durant els Jocs Olímpics de Sochi

  1. Pingback: Breaking News readers suspend automatic refreshing to avoid spoilers during Sochi Olympic Games. |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s