Espanya / Laura Anglès / Notícies

El País ofereix compartir les seves notícies a través de WhatsApp

whatsapp 2

Captura de pantalla on es distingeix la icona verda de WhatsApp

Laura Anglès.- El diari generalista El País incorpora l’opció de compartir les seves notícies a través de l’aplicació de missatgeria instantània Whatsapp. El País és el primer mitjà digital en incorporar aquesta opció a les seves notícies. Cada vegada més, els mitjans digitals opten per expandir-se i guanyar terreny a través de les xarxes socials.

El sistema de compartició per ara es limita a Iphone. A través de l’icona verda de Whatsapp situada amb la resta d’icones de xarxes socials com Facebook, Twitter, Google+, Menéame, Tuenti, Linkedin o Eskup, l’usuari podrà compartir les notícies amb els seus coneguts seleccionant el contacte a qui desitgi enviar-ho. Tot això en un moment, en què Whatsapp acaba d’incorporar-se a Facebook a través d’una compra multimilionària que ha fet història. L’empresa compta amb 25 milions d’usuaris a Espanya, 38 milions a Brasil, 32 milions a Mèxic i 13 milions a Argentina.

“Celebrem la integració amb EL PAÍS. WhatsApp arriba ja al 20% del que es comparteix a través del web mòbil. Estem segurs que aquest servei servirà per difondre i gaudir dels seus continguts i notícies amb les persones que importen amb proximitat. WhatsApp facilita la conversa sobre el compartit de manera senzilla i directa “, afirmen des de la companyia Whatsapp.

Via: El País

English version

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s