Espanya / Georgina Boixereu / Notícies

eldiario.es capgira la seva situació econòmica

La previsió econòmica va quedar, afortunadament, molt lluny de la realitat. / Font: elaboració pròpia

La previsió econòmica va quedar, afortunadament per al diari digital, molt lluny de la realitat. / Font: elaboració pròpia

Georgina Boixereu.- eldiario.es tanca el primer exercisi fiscal de l’any 2013 amb uns beneficis nets de 13.330 euros. El diari digital dirigit per Ignacio Escobar preveia per a aquest 2013 unes pèrdues de 70.376€, però ingressos inesperats han permès al diari capgirar la situació.

Els ingressos del diari provenen de tres fonts diferents: la publicitat, la venta de la revista “Cuaderno” i les aportacions dels socis. Les aportacions dels socis són imprescindibles, ja que tot i no ser la partida més gran d’ingressos (representen el 30% d’aquests) “és la diferència que fa que eldiario.es sigui capaç de quadrar els seus números” tal com ha explicat Escobar.

Però no només hi ha hagut bones notícies en els números econòmics de l’empresa, sinó que el personal que hi treballa ha augmentat. En una clara aposta pels continguts del diari, aquest ha augmentat els seus llocs de treball a la redacció, que ha passat de tenir 17 treballadors a tenir-ne 21. A més a més, els sous més baixos de la redacció s’han vist augmentats aquest principi d’any entre un 15 i un 20%.

Font: Comunicació 21

English version

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s