Internacional / L'extra / Laura Bernis / Notícies

Una avaria bloqueja WhatsApp i Telegram a nivell mundial

World's Connection

Avaria en un món totalment connectat

Laura Bernis.- El servei de missatgeria instantània, WhatsApp, ha deixat de funcionar aquest dissabte, 22 de febrer de 2014, a les 19:00 (GTM +1), aproximadament, deixant als seus milers d’usuaris de tot el món sense comunicació. Així mateix, la seva alternativa, Telegram, també s’ha aturat per una saturació, degut a la seva elevada demanda, després de la sobtada caiguda de WhatsApp.

Els dos sistemes de comunicació ofereixen recuperacions intermitents en el servei, però es calcula que fins d’aquí unes hores no s’haurà normalitzat la situació (es preveu que serà durant la matinada del diumenge).

La companyia de WhatsApp ha rebut nombroses queixes dels usuaris, però l’empresa encara no ha fet publiques les causes de l’error del sistema.

Trending Topic

“WhatsApp i “Telegram” Trending Topic, per l’avaria

Tot això arriba després que Mark Zuckerberg, propietari de Facebook, adquirís la companyia per 19.000 milions de dòlars, declarant el seu objectiu d’aconseguir una “major connectivitat a tot el món”. L’anunci de la compra va provocar un gran moviment de les xarxes socials com Twitter, en que els seus usuaris, al poc temps de saber la notícia, ja especulaven sobre xifres de la compra i manifestaven la seva opinió respecte el tema, sota el hashtag “WhatsApp for $16“. Amb l’actual avaria, els termes “Whatsapp” i “Telegram” també són Trending Topic a Twitter.

La notícia ha remogut a tot el món tecnològic a pocs dies del Mobile World Congress a Barcelona, on totes les principals empreses mundials del sector presentaran les seves novetats.

La compra de WhatsApp (de 19.000 milions de dòlars), es realitzarà pagant 4.000 milions de dòlars en efectiu i la resta en accions de Facebook. Veient el creixement de WhatsApp en números d’usuaris (aproximadament 1 milió d’usuaris es donen d’alta cada dia), sembla ser que serà probable el compliment d’un dels principals objectius actuals de Facebook: rejovenir-se, aconseguint, també amb aquesta compra, que Facebook sigui una xarxa social utilitzada principalment per joves, molts dels quals han fugit d’aquesta.

English version

Advertisements

4 thoughts on “Una avaria bloqueja WhatsApp i Telegram a nivell mundial

  1. Pingback: A worldwide breakdown blocks WhatsApp and Telegram |

  2. Pingback: Zuckerberg i Koum protagonistes e la primera jornada del MWC |

  3. Pingback: Zuckerberg and Koum: main characters of MWC’s first day |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s