Alba Barrionuevo / Catalunya / Espanya / Internacional / Notícies

Finalitza la Social Media Week de Barcelona

Cartell de Social Media Week Font: Social Media Week

Cartell de Social Media Week
Font: Social Media Week

Alba Barrionuevo.- Avui, 21 de febrer, ha acabat la Social Media Week de Barcelona que va començar el passat dilluns amb el tema  “El futur de l’ara: sempre en marxa, sempre connectat”. Amb un total de cinc jornades, la Social Media Week ha pogut examinar el poder de les xarxes socials i com afecten les noves tecnologies a les nostres vides i, sobretot, a les nostres relacions.

El primer dia de la setmana va estar dedicat al màrqueting i a les tendències vistos des de un punt de vista analític i reflexiu. Dimarts el tema de la jornada va ser l’emprenedoria i la innovació, on es va dedicar un temps a conèixer els projectes més rellevants que s’han conegut durant aquest any. La cultura i societat en temps real va ser el tema a tractar de dimecres, on es va parlar del impacte de les xarxes socials en aquests dos àmbits. Totes les persones i organitzacions que van voler compartir el seu punt de vista sobre les xarxes van tenir la jornada de dijous per a fer-ho, que va estar dedicada a activitats paral·leles. Finalment, la jornada d’avui ha estat dedicada al sector de l’entreteniment i a les noves maneres de mesurar l’audiència.

Tota aquella gent que ha volgut participar a la Social Media Week ho ha pogut fer de forma gratuïta inscrivint-se, a la pàgina web, a l’acte al que volien assistir. A més, a través de diverses xarxes socials s’anaven actualitzant totes les novetats. Els organitzadors de la Social Media Week de Barcelona ara ja tenen al punt de mira superar-se, de nou, a la propera edició.

Font: Social Media Week

English version

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s