Espanya / L'extra / Laura Anglès / Notícies

Els diaris online són líders en credibilitat

Laura Anglès.-  La versió digital dels diaris i els diaris digital són els mitjans amb més credibilitat a Internet. Així ho afirma el Primer Estudi de Mitjans de Comunicació Online que ha fet l’empresa Madison presentada fa uns dies a Madrid per IAB Spain. Segons les dades que ha aportat l’enquesta aquesta credibilitat està per sobre de la ràdio online, fòrums i blogs, portals generalistes i xarxes socials, entre molts altres. Els resultats no es queden únicament aquí. Les dades també han confirmat que els diaris són els mitjans de comunicació més visitats.

L’enquesta va preguntar a un total de 1.003 persones de totes les edats. Els materials obtinguts han confirmat que les xarxes socials són els llocs web més visitats per sobre de qualsevol altra canal i també amb més freqüència. L’informe mostra com un 78,9 per cent dels usuaris es connecta més d’una hora al dia a les xarxes socials, un 73,1 a través de fòrums i blogs i un 67,1 consulta els mitjans de comunicació.  Els portals generalistes tenen un 64,6 per cent d’usuaris i un 60,7 els portals de compra online.

Libro2_924_image002

El responsable de la investigació a la junta directiva d’IAB Spain, Alberto San Agustín, va afirmar durant la presentació que l’auge de la credibilitat dels mitjans de comunicació a Internet “pot ser una oportunitat tant pels anunciants com pels propis mitjans de comunicació”. És així com l’estudi també ha tractat el tema de la publicitat online descobrint que els mitjans de comunicació tenen un major poder de prescripció davant de la resta de suports online. Els ordinadors continuen sent el suport més utilitzat per accedir a Internet, i els smartphones s’utilitzen majoritàriament per accedir a les xarxes socials, seguides dels mitjans de comunicació.

Font: La Vanguardia

English version

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s