Alba Barrionuevo / Catalunya / Espanya / Internacional / Notícies

La Social Media Week aterra a Barcelona

Alba Barrionuevo.- L’agència Buzz Marketing Networks, especialista en Social Media, organitza des del 17 de febrer fins al 21 del mateix mes la Social Media Week a Barcelona. En aquest esdeveniment es podrà examinar el poder de les xarxes socials en diversos àmbits, com ara en el social o l’econòmic.  Les persones que vulguin assistir a algun dels actes programats es podran inscriure a aquests a la web de forma gratuïta.

El tema de la Social Media Week d’aquest any és “El futur de l’ara: sempre en marxa, sempre connectat”. Actualment vivim en un entorn on la tecnologia té un gran impacte sobre nosaltres degut a la nostra nova manera de comunicar-nos. Tot i que fins ara hem pogut definir sense problemes la nostra relació amb la tecnologia, degut als grans canvis que s’estan produint respecte a aquesta fa que cada cop sigui més complicat fer-ho. Per aquest motiu, el tema escollit permetrà debatre les últimes tendències i com impactaran les xarxes socials en les relacions en diversos àmbits de la nostra vida, entre d’altres, en els futurs anys començant des d’ara.

Totes les persones interessades podran seguir les novetats de la Social Media Week de Barcelona a través de la seva pàgina web i les xarxes socials.

Imagen

Font: Recolons, Àlex. ACN
Andreu Buenafuente a la Social Media Week

Font: socialmediaweek

English version

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s