Espanya / Laura Anglès

RTVE i TVE formen els seus treballadors per pluriemplear-se

Seu de RTVE a Barcelona. Font:  Vox Populi

Seu de RTVE a Barcelona. Font: Voz Populi

Laura Anglès.- Televisió Española ha engegat un programa de formació perquè els seus empleats puguin “treballar indistintament” tant a ràdio com a televisió. Això ha anunciat el president de RTVE, Leopoldo González-Echenique, com a resposta a la pregunta del parlamentari del Partit Popular Ramón Moreno.

“Estem desenvolupant una tasca de formació important perquè els professionals de RNE i TVE puguin treballar indistintament en els dos mitjans” va declarar l’executiu, que va senyalar que era el primer cop que la direcció i els representants dels treballadors es posaven d’acord en set anys.

Astúries, Cantabria y Navarra s’han unit a les 3 comunitats en què TVE i RTVE compartien seu. I és que precisament el seu objectiu és aconseguir que els dos mitjans s’uneixin en espai i continguts produint que els “professionals d’un i altre mitjà siguin capaços de produir continguts per a cadascuna d’ells en funció de les seves necessitats”. Echenique ha posat com a exemple la televisió danesa que va tardar 8 anys a fusionar ràdio i televisió, període que ha dit preveia reduir significativament.

En la mateixa declaració, el president també ha parlat sobre la polèmica retransmissió d’espectacles taurins. Davant les preguntes del parlamentari d’Izquierda Plural Chesús Yuste i la diputada del Bloque Nacionalista Galego Olaia Fernández ha respost que considera les curses de toros com un bé d’interès cultural que ha de ser tractat amb normalitat. En aquest sentit també s’ha referit a l’audiència que genera aquest espectacle, 1.064.000 espectadors en l’última retransmissió, i ha recordat que, segons les autoritats encarregades de supervisar els continguts televisius, la seva emissió no perjudica la infància.

Via: Europa Press

English version

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s