Irina Barnés / L'extra / Llatinoamèrica / Notícies

Neix una nova App per a periodistes: StillShot

StillShotIrina Barnés.- Aquesta setmana ha aparegut una nova aplicació dedicada als periodistes, que permet creació de imatges a partir de vídeos ja enregistrats en el dispositiu mòbil. Es tracta d’una aplicació multimèdia per a mòbils – només per a Iphone, que permet crear captures de pantalla de vídeos amb alta definició.

Amb un cost d’ aproximadament 1 euro, l’empresa Macadamia Apps posa a la disposició dels qui es dediquen al món de la informació una eina que els facilitarà molt la feina. L’aplicació funciona per mitjà d’un sistema que fragmenta el vídeo en petites imatges, de manera que es poden guardar les que es prefereixin per a ser tuitejades o postejades a Facebook.

És senzilla i intuïtiva, sent d’enorme ajuda quan es cobreixen esdeveniments en el moment en què es produeixen. També es tracta d’una eina que respecta la resolució original del vídeo, permetent que les imatges resultants siguin penjades en qualsevol web, amb la possibilitat de ser ampliades sense que es deformin els píxels.

Font: www.journalism.co.uk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s