Alba Barrionuevo / Catalunya / Espanya / Notícies

El Punt Avui comença els preparatius pel seu canal de televisió

Signatura del contracte  Font: ACN

Signatura del contracte
Font: ACN

Alba Barrionuevo.- El Punt Avui ha arribat a un acord amb Canal Català que li permetrà obrir un nou canal de televisió i millorar les seves plataformes digitals.

L’acord, signat el passat dijous, indica que a partir del 1 de març El Punt Avui serà l’arrendatari de les llicències de televisió que posseeix Canal Català, que cobreix la meitat del territori i incideix sobre un 80% de la població. El propòsit es poder emetre a finals d’aquest trimestre una programació pròpia que arribi a ubicacions que el canal no ha cobert fins ara.

El contingut d’aquest nou canal de televisió serà informatiu. A través de tertúlies, entrevistes i debats entre d’altres, El Punt Avui vol donar als espectadors les eines necessàries per a que es creïn una visió personal de l’ actualitat. Així mateix, aquesta nova cadena permetrà donar més èmfasis a dues de les noves seccions permanents del diari en paper: Catalunya vol viure en llibertat i Catalunya vol viure amb dignitat. Tot i que s’espera que el vespre sigui el moment més important del dia al nou canal, es podrà anar seguint l’actualitat de forma continuada durant tota la jornada.

La creació d’aquest canal de televisió també comportarà millores a les pàgines web de El Punt Avui i El 9, i és que els subscriptors i lectors d’aquests diaris podran accedir als continguts del nou canal a través de les seves versions digitals.

Font: El Punt Avui

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s