Alba Barrionuevo / Espanya / Notícies

Pedro J. Ramírez té un nou projecte anomenat El Universal

Alba Barrionuevo.- L’antic director de El Mundo està preparant una nova pàgina web informativa a la que es pugui accedir des dels telèfons mòbils. Després d’haver sigut destituït del seu lloc al capdavant del diari, Pedro J. Ramírez veu més a prop que mai la possibilitat de dur a terme un altre projecte que rebria el nom de El Universal.

Tan bon punt el diari El Mundo es desmarqui de la seva línia editorial habitual o canviï la seva propietat, Ramírez posarà en marxa el seu projecte. L’espera es deguda a que l’ antic director no vol que El Universal competeixi amb El Mundo. Per aquest motiu, Pedro J. Ramírez està seguint atentament tots els moviments que s’estan produint a Unidad Editorial, que per una altra banda sembla que s’està preparant pel possible llançament d’aquest nou diari digital.

Imatge del Twitter de Pedro J.

Imatge del Twitter de Pedro J.

Ramírez sembla que ja ha donat els primers passos per a la creació d’aquesta nova plataforma, i és que el domini www.eluniversal.es ja ha estat registrat. El mateix passa amb el nom del diari, que va ser registrat fa anys a l’oficina de marques. Tot apunta a que Pedro J. Ramírez continuarà detallant el seu projecte fins que vegi el moment de presentar-lo.

Fonts: www.elconfidencialdigital.com i www.publico.es

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s