Carolina Añaños / Espanya / EUA / Notícies

Pedro J. Ramírez ataca ‘The New York Times’ per manipular-li un article d’opinió

Carolina Añaños.- L’ex director de El Mundo, Pedro J. Ramírez, s’ha llençat avui contra el cèlebre diari The New York Times acusant-lo d’haver “reescrit per complet” un article sobre la seva destitució que el diari li va demanar i haver-lo publicat al seu web “sense autorització”.

‘In Spain, fired for speaking out’ (A Espanya, destituït per parlar clar) és el títol de l’article publicat per The New York Times, on Pedro J Ramírez parla sobre la seva destitució i al qual va donar el vist i plau després de veure la traducció a l’anglès de Kristina Cordero. Malgrat això, el periodista afirmat al seu compte de Twitter que, en veure’l publicat al web, s’ha adonat que l’havien modificat “des del títol fins a l’últim paràgraf”.

Compte de Twitter de Pedro J. Ramírez, on ha expressat la seva indignació per aquest fet, que considera “inaudit” mitjançant aquestes tres publicacions

A l’article, Ramírez declara que, des de la pujada de Mariano Rajoy al poder, aquest ha mostrat “hostilitat envers les veritats incòmodes i indiferència respecte de la opinió pública”, proclamant que la democràcia espanyola està passant pel seu moment “més fràgil” des de la mort del dictador Francisco Franco el 1975.

Via: El País

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s