EUA / Laura Aznar

El Washington Post ha fet públiques les iniciatives que té previst emprendre el 2014

Laura Aznar.-  El Washington Post ha explicat que el pressupost per aquest any es destinarà al creixement i a la transformació digital com a objectius principals. El fitxatge del director executiu del National Journal, Adam Kushner, que encapçalarà un nou projecte fonamentat en els comentaris i els anàlisis online, ha estat la primera novetat que ha anunciat l’equip. A més, ha volgut recordar que el periodista Fred Barbash es tornaria a incorporar després d’haver estat a Reuters cobrint l’activitat de la Casa Blanca i el Congrés. Dirigirà al personal nocturn per tal que els lectors rebin la informació d’una manera comprensiva i atractiva cada matí.

El mitjà també ha informat que Jim Tankersley, al que descriuen com “un dels millors escriptors d’economia”, liderarà una iniciativa digital a partir de la qual desgranarà les polítiques públiques complexes i el seu impacte social. Actualment, el diari es troba en una fase de contractació per poder definir l’equip que tirarà endavant aquest projecte, sense deixar de banda la seva sòlida inversió en el Wonkblog (i el seu derivat més recent, KnowMore)

The Fix blog també comptarà amb noves incorporacions de personal per a que el rotatiu continuï amb la cobertura política online. De fet, a principis d’any vol tenir en plantilla 5 reporters especialitzats en política més. D’altra banda, els encarregats de la plataforma digital “Reliable Source”, Helena Andrews i Emily Heil, tindran el suport d’un nou membre a l’equip que s’ocuparà de produir vídeos.

El Post ha explicat que amb aquests blogs es vol “aprofundir els informes en les àrees tradicionals i ampliar la gamma de temes que es cobreixen”. El 2013, el diari ja va afegir-ne dos, The Switch and GovBeat, que han esdevingut molt populars i que han complementat altres blogs orientats a la política, com WorldViews i Wonkblog.

Finalment, l’equip del diari ha desvelat que feia temps que pretenia redissenyar els espais digitals i millorar la velocitat de les pàgines, la navegació i l’experiència general del lector. És per això que hi haurà nou personal treballant per la nit i que crearan un servei de notícies d’última hora, que funcionarà des de les 8 del matí fins la mitjanit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s