EUA / Laura Anglès / Llatinoamèrica

Neix la versió brasilera del Huffington Post

Laura Anglès.- En un moment en què Brasil s’està convertint en un dels centres digitals a nivell mundial, amb més de 100 milions d’internautes i més de 50 milions de telèfons intel·ligents, surt a la llum l’edició brasilera del Huffington Post, el diari en línia i blog agregador de notícies i continguts originals de referència.

És així com el Brasil Post s’uneix al total de nou edicions que ha establert el diari des de la fundació de la versió estadounidenca l’any 2005. “En un país tan gran i divers com Brasil, el Brasil Post acollirà totes les veus –polítics, líders empresarials i acadèmics junt a estudiants, activistes i artistes- i serà una plataforma on tots els brasilers podran compartir les seves inquietuds” diu Arianna Huffington, la fundadora del diari.

La versió espanyola sorgia el 2012 de mans de Prisa, que participa en ella amb el 50%. Aquesta vegada, el diari torna a copiar la seva estratègia d’aliar-se amb mitjans locals i pacta amb el Grupo Abril, una de les empreses mediàtiques més influents de Brasil. Per ara, Arianna Huffington ja està planejant la incorporació de Corea del Sud a la seva, cada vegada més extensa, col·lecció de països.

Brasil Post

Font: Huffington Post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s