Irina Barnés

Contingut inusual i adaptat a la realitat de Corea del Sud

Irina Barnés.- The Korea Herald és un dels diaris de referència a Corea del Sud, passant per davant de cèlebres publicacions com poden ser el Korea Times. Això és dona per la seva exhaustivitat alhora de presentar el contingut més important en la realitat sud coreana.

Des de la visió de la comunitat internacional assumim que la política internacional és una de les temàtiques que han d’ocupar les pàgines dels nostres mitjans digitals, però per al país asiàtic, és la situació entre el Nord i el Sud el que més importància té en el seu dia a dia. És per això que dintre del ventall de temes que toquen, una gran part està dedicada a les relacions entre les dues Coreas i l’ inestabilitat política que pot arribar a generar el fet de que encara estiguin en guerra.

C7

També la indústria de l’entreteniment ocupa gran espai informatiu, degut a que la recuperació econòmica del país de després de la guerra de secessió al 1953 ha passat per les grans empreses de negocis musicals, films i arts en general. Per tant, és habitual trobar notícies en primera plana que anunciïn el nou disc d’algun grup d’adolescents de moda en el moment o l’estrena d’una pel·lícula de producció coreana o americana amb actors coreans.

Aneu a…

Torneu a la página inicial de l’anàlisi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s