Irina Barnés

Disseny sense complicacions

Irina Barnés.- El disseny de The Korea Herald es caracteritza per ser senzill i sense gaires complicacions; amb un disseny que no abandona en cap cas la formalitat. Es recolza bastant en l’ús de gràfics, imatges i una gran quantitat de publicitat per destacar aquells aspectes que són de gran importància.

CEXTRA

Publicitat

Pel que fa a l’estètica de la pàgina, el diari es basa en l’ús de dos colors: el blau pastel que forma part de la seva signatura, el negre per a les seccions i els titulars i un gris, suficientment dens per a poder ser llegit, per al cos de la notícia. És important destacar que això és així per què segueix els paràmetres establerts per Herald Media (totes les seves publicacions segueixen un patró). La tipografia usada, una lletra romana antiga, amb serifa de forma triangular, dona un aspecte de seriositat al diari que el fa equiparable a moltes altres publicacions internacionals.

El sistema de navegació del web no és del tot senzill: a simple vista sembla que el mitjà només tingui unes quantes notícies en portada i que aquestes no canviïn en dies. Tot i així, existeixen unes categories principals que tenen un desplegable al costat que alhora tenen més subseccions. Val a dir que en part és una manera bona de tenir organitzades les notícies, però alhora, és bastant complicat per als lectors que no estan habituats a aquest tipus d’emmagatzematge de la informació.

C3.1

Seccions sense desplegar

C3.2

Secció desplegada

Les notícies que es troben a la pàgina principal són sempre les més rellevants del moment o les que més ressò mediàtic han tingut. Tot i així, les que les segueixen són les notícies que han estat més populars durant la setmana, editorials del diari i notícies en forma de gràfic (és un dels trets distintius d’aquest diari digital en concret).

C4

Aneu a…

Torneu a la página inicial de l’anàlisi

Advertisements

One thought on “

  1. Pingback: Korea Herald: l’alternativa informativa asiàtica |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s