Alba Barrionuevo

Imagen

Secció dels lectors corresponsals

Alba Barrionuevo.- Pel que fa a la partició, La Vanguardia digital dóna molta importància a aquesta àrea a la que li dedica tota una secció amb diversos apartats. A més, en cadascuna de les notícies els usuaris poden opinar, enviar informació complementaria a la redacció, informar d’un possible error, compartir la notícia a les xarxes socials (incloent a menéalo) o enviar-la mitjançant un correu electrònic. Cal dir que La Vanguardia digital acostuma a tenir un gran nombre de comentaris per notícia i també podem veure com els usuaris debaten el tema. També hem de tenir en compte que La Vanguardia és molt activa a twitter i facebook

Un apartat de la participació a destacar seria el lector corresponsal, on les persones que resideixen a diversos punts del planeta i volen informar de l’actualitat del lloc on viuen, poden enviar les seves notícies i experiències. Així mateix, a la secció de blogs, La Vanguardia proposa un llistat de blogs dels lectors de temàtiques variades i ofereix la possibilitat de fer una notícia sobre el teu.

Com ja hem dit anteriorment, La Vanguardia dóna molta importància a les seccions d’internacional, economia i política, fent que les notícies que van englobades dintre d’aquestes apareguin a l’esquerra de la portada amb més freqüència que notícies d’altres seccions. Les notícies més actuals es situen al capdamunt de la portada, sent les de baix o les de la part de la dreta les més antigues o “soft”.

Per acabar hem de dir que La Vanguardia digital dóna a les notícies un tractament bàsicament informatiu i interpretatiu ja que l’opinió té una secció pròpia on podem trobar l’editorial, els articles, diversos blogs, temes de debat i una apartat especial anomenat El món que ve.

–       Disseny de La Vanguardia digital

–       Inicial

Advertisements

One thought on “

  1. Pingback: La participació dels lectors clau a La Vanguardia digital |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s